Diplom & Breddestævne Combat Boxing Randers 2. december 2017

Lørdag den 2. december 2017 havde Struer Amatør Bokseklub tre boksere i ringen til diplom & bredde-stævne i Randers.

  • Først bokser Nadja Munkholm diplom mod Jasmin Klitgaard fra Randers BM, da der ikke er nogen rigtig kamp til hende. Nadja gør det rigtig godt og scorer 36 point, som var stævnets højeste.
  • Så er det Lucas Olesen der skal i ringen og bokse breddekamp mor Rasmus Kallesøe fra Randers AC. Det er 4 år siden Lucas sidst har bokset, så han var meget nervøs inden kampen. Han taber første omgang, da han lige skal have rystet det værste rust af. Så går han ud til anden omgang, som en helt anden bokser og den Lucas vi kender. Lucas får både gang i de dybe og høje slag og kommer rundt og slår fra vinklerne af. Han bokser en rigtig flot kamp og vinder 2-1.
  • Næste og sidste i ringen er Almir Hajder, han skal bokse breddekamp mod Mads Hansen fra Olympia Odense. Almirs modstander ligger hårdt Press fra starten, men Almir bokser rigtig flot kontra boksning og rammer rigtig mange gange med hans højre uppercut. Han glemmer bare at følge op på dem, så Almir taber 2-1 på split decision. Alle sagde det var stævnets bedste kamp.

Så nu er det hjem i trænings lokalet med alle 3 boksere og øve på de små justeringer, så de er klar til Vikning BoxCup i januar.
Som træner er jeg super stolt af jer alle 3. Og tusind tak til jer, der var kørt fra Struer af, for at bakke vores boksere op.