Viking Box Cup 5-7. januar 2018

Struer Amatør Bokseklub stillede op til årets udgave af Viking Box Cup i Lindholm Nørresundby med tre boksere

Viking Box Cup er årets første stævne.

De tre boksere var:

  • Nadja Munkholm (U15)
  • Almir Hajder (Elite)
  • Lucas Olesen (Elite)

Efter en vellykket indvejning fik bokserne en let aftensmad, mens de spændt ventede på at få at vide, hvem der skulle være deres modstandere.

Det skulle dog vise sig, at der desværre ingen modstander var til Nadja Munkholm, da hun var den eneste tilmeldte i U15 klassen i hendes vægtklasse.

Lucas Olesen skulle op mod Jens J. Winther Meyer fra BK Rollo. Dette var en kamp i 75 kg klassen.Jens J. Winther Meyer er en højre fods bokser, der både var højere og havde en bedre rækkevidde end Lukas. Lucas lagde forsigtig ud i første omgang, og fik held med sine træffere, selvom han kæmpede hårdt med at finde en måde på, hvordan han kunne lande sine træffere mod en større bokser. Som kampen skred frem fik Lucas sværere og sværere ved at finde vej ind til sin modstanderen og dermed få held med sine træffere.

Lucas går ned på de sidste 30 sekunder, hvor han simpelthen ikke har mere krudt i sig.

Jens J. Winther Meyer vinder derfor kampen med dommerstemmerne 5-0

Det viser sig efter kampen at Jens J. Winther Meyer har brækket hånden under kampen. Det giver Lukas mulighed for at bokse finale kampen søndag og hermed tage revanche.

Almir Hajder skulle op mod Shang Don Wang fra F.A.K  i 67 kg klassen. Almirs modstander ligger pres på fra starten af kampen og bokser meget koncentreret. Almir forsøger sig med kontraboksning, hvilket lykkedes okay, dog glemmer han at følge op på sine serier. Almirs modstander prøver at skabe en kamp selvom mange af hans slag sidder i paraderne.

Shang Don Wang vinder med dommerstemmerne 5-0

Lucas boksede søndag stævnets sidste kamp, og denne gang hed modstanderen Phillip Holtzhausen fra Kolding BK. Lucas havde en skuffelse fra dagen før, som han ville ryste af sig og den chancen tog han. Phillip Holzhausen er en lidt mindre – men godt bygget fyr, der kun går én vej, og det var frem. Lucas bokser som aftalt udefra, og langt mere koncentreret med korte serier og meget bedre fodarbejde.

Lucas bokser en flot kamp og vinder uden tvivl med dommerstemmerne 5-0

Hermed GULD til Lukas Olesen ved Viking Box Cup 2018