Diplom & Breddestævne Kalundborg ABK 13. Januar 2018

Nadja Munkholm deltog ved bredde og diplomstævne i Kalundborg ABK.

Nadja var så heldig at få to kampe og begge kampe mod piger, er helt nyt for Nadja.

I den første kamp mødte Nadja, Sofie Blaagaard fra Herlev Boxing og de to piger stod rigtig godt til hinanden. Nadja er lidt hurtigere på benene og hænderne end Sofie og derfor giver udslaget 28 point til Nadja og 21 point til Sofie. Rigtig flot bokset af de to piger.

Anden kamp mødte Nadja, Nikoline Bøgeskov fra Jyllinge Bokse Team. Nicoline er væsentlig højere end Nadja, så det var aftalt, at Nadja skulle gå ind under Nikolines lange arme og ramme dybt og slutte af højt. Det bliver en meget flot kamp for begge boksere. Nadja får 28 point og Nikoline får 23 point.

Det næste på programmet for Nadja er Golden Girl i Sverige. Da der desværre ingen kamp er til Nadja ved JM for begyndere