Struer Amatør Bokseklub indgår samarbejdsaftale med Kilen Rock 2019

Struer Amatør Bokseklub har indgået en samarbejdsaftale med Jan Kjeldsen som står bag Kilen Rock i Struer.
Samarbejdet består i at Struer Amatør Bokseklub stiller mandskab til rådighed i forbindelse med afvikling af Kilen Rock 2019 som i år afvikles over to dage fra den 24. – 25. maj.

Opgaverne som Struer Amatør Bokseklub skal varetage i forbindelse med Kilen Rock, vil være at sikre oprydningen på festpladsen således den tager sig ordentlig ud, så gæsterne til årets Kilen Rock får en god oplevelse.


Foto: Formand for Struer Amatør Bokseklub Jørgen Baadsgaard og Jan Kjeldsen fra Kilen Rock

Det er opgaver som Stuer Amatør Bokseklub tidligere har varetaget, både i forbindelse med Kilen Rock men også ved flere udgaver af Run To the Beat – arrangementer.
Her har det dog været i forbindelse med og som støtte for andre klubber.

I år er det første gang Struer Amatør Bokseklub selv indgår en samarbejdsaftalen direkte med Kilen Rock.
Med samarbejdsaftalen bliver Kilen Rock en af klubbens hovedsponsorer, og er hermed med til at støtte og udvikle nye talenter i klubben.

For Struer Amatør Bokseklub betyder samarbejdsaftalen helt konkret, at det nu bliver muligt for klubbens medlemmer at deltage ved flere stævner, træningslejre, eller som nybegynder at komme til sit første diplomstævne mm. for her igennem at udvikle sammenholdet i klubben.

Struer Amatør Bokseklub er glade og stolte over den tillid der herved vises klubben, og at Kilen Rock hermed vil være med til at støtte videreudvikle boksesporten i Struer.